Новини

 

На юридичному факульті прочитав лекції професор Девід Шульц (США)

15.10.2012
08 – 12 жовтня 2012 р. на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися лекції професора Девіда Шульца (США).

Професор Шульц є старшим науковим співробітником Інституту Права та Політики Школи Права Університету Міннесота, де він викладає виборче право, професійну відповідальність та конституційне право штату, а також професором Школи Бізнесу Університету Хемлін, де він викладає курси урядової етики, державної політики, публічної адміністрації та виборчого права.
На юридичному факультеті професор Шульц прочитав ряд лекцій з правових питань державного управління в сфері економіки для студентів магістратури другого року денної форми навчання спеціалізації “Адміністративне та фінансове право”. Лекції були присвячені правовим засадам державної підтримки підприємництва, антимонопольному законодавству та державному регулюванню природних монополій в США. Також професором було прочитано дві публічні лекції, присвячені виборчому праву США. Зокрема, під час лекцій було висвітлено правові аспекти фінансування та промов в Америці, а також розглянуто права політичних партій у виборчому праві США. У діалозі з професором активну участь взяли студенти та викладачі університету.









Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024