Новини

 

Ярмарок вакансій в Інституті філології

10.10.2012
10 жовтня в Інституті філології відбувся Ярмарок вакансій. 6-ть провідних компаній запропонували престижні вакансії для студентів Київського університету імені Тараса Шевченка. Не зважаючи на те, що роботодавці більше орієнтувалися на економісті, юристів і програмістів, знайшлося у них і кілька перспективних пропозицій для філологів. Так, компанія SDL працює на ринку рішень по управлінню глобальною інформацією, що дають можливість організаціям у короткі терміни поставляти на світовий ринок тексти різними мовами. SDL пропонує роботу кваліфікованим перекладачам з усіх мов. Це хороший варіант для студентів-філологів, які навчаються на стаціонарі – у них є можливість працювати перекладачами у режимі фрілансера. Потенційний кандидат на цю посаду повинен досконало знати іноземну мову, мати гнучке мислення, вміти працювати у команді, вести конструктивний діалог, бути відкритим до компромісів, а також бути креативним.
Посаду виконавчого асистента філологу пропонує аудиторська компанія Ernst and Young. Щоб отримати таку роботу випускник Інституту філології має досконало знати українську, російську та англійську мови, бути уважним і комунікабельним, вміти планувати свій час. Досвід роботи для такої вакансії бажаний, але не обов’язковий.
10-місячне стажування у компанії Сан Ін Бев Україна пропонують пройти студентам, які добре знають англійську мову та мають досвід роботи в проектах.
Для того, щоб потрапити на стажування в компанію SMMGroup, що займається просуванням у соціальних мережах, треба гарно знати інтернет і Word, бути самостійним, комунікабельним, ініціативним і швидко вчитися.
Багато пропозицій студенти і випускники інституту отримали від компаній "Фокстрот" і "Сільпо". Зокрема, спеціаліст і оператор у контакт-центрі, вакансії у відділі навчання персоналу, стажери у кадровий підрозділ, адміністратор торговельної мережі.
«Щороку до нас приходять, переважно, ті ж самі компанії – це означає, що вони задоволені результатами таких заходів. Зазвичай після Ярмарку роботодавці набирають потрібну кількість молодих спеціалістів і закривають свої вакансії. Тобто ефективність подібних зустрічей дуже велика», - говорить Кирило Боханов, директори Центру працевлаштування студентів та випускників КНУ імені Тараса Шевченка.































Анна Ращенко/прес-центр Інституту філології
фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024