Новини

 

Рівняння на сержантів

25.09.2012

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 22.09.12 було проведено «День сержанта».
Згідно з розкладом занять були проведені: «Вогнева підготовка» за темою: «Прийоми та правила стрільби з ПМ з практичним виконанням 1-ої вправи навчальних стрільб»; «Мобілізаційна підготовка» за темою: «Дії сержанта під час оголошення сигналу «Навчальний збір»» а також «Фізичне виховання, спеціальна фізична підготовка і спорт» за темою: «Методика проведення ранкової фізичної зарядки у зимовий період».
Заняття проводили досвідчені викладачі: підполковники Олександр Борзак, Сергій Тарасюк та Сергій Андрійченко.
За оцінкою начальника військово-гуманітарного факультету полковника В’ячеслава Кирика, який здійснював загальне керівництво проведенням заходу, заняття пройшли організовано, на належному методичному рівні.
– У виконанні 1-ої вправи навчальних стрільб із пістолета Макарова, зазначив В’ячеслав Леонідович, – сержанти показали високий практичний рівень. Кращі результати показали: молодший сержант Роман Ткаченко (ВГФ), сержанти Олексій Вертіпорох (ВФФП), Дмитро Минюк (ФІМВП) та Микола Ляпін (ВФФП). Вперше до проведення занять були залучені старші студентських груп 1-го курсу, для яких цей захід був ознайомчим.


Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024