Новини

 

Курсанти ВІКНУ відбули на практику

05.07.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відповідно до вимог керівних документів, вперше після внесення до навчальної програми змін, розпочалася військова практика курсантів третього курсу.
Захід має на меті покращення військово-практичної складової підготовки курсантів й відбуватиметься у бойових частинах Збройних Силах України в період із 05.07.12 по 29.07.12 за спеціальностями: “Психологія”, “Політологія” (військово-гуманітарний факультет); “Фінанси” (військовий факультет фінансів і права); “Міжнародні відносини”, “Геоінформаційні системи і технології” (факультет іноземних мов та військового перекладу).
Розподіл курсантів за місцями проведення військової практики у військових частинах відбувався відповідно до визначеного рейтингу.
Керівниками військової практики було призначено досвідчених офіцерів, з якими проведено заняття щодо дієвого контролю проходження курсантами військової практики та виконання ними індивідуальних завдань. Із курсантами проведено відповідні інструктажі, доведено вимоги наказів Міністра оборони України.

"Всі організаційні питання щодо проведення військової практики вирішені, особовий склад забезпечено необхідною документацією та індивідуальними завданнями. Хід військової практики буде постійно відстежуватись, контролюватись з боку керівництва ВІКНУ, а результат кожного курсанта оцінюватиметься під час заліку, який буде проведено в порядку захисту складеного ним звіту" – зазначила заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Ірина Ващенко.













Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024