Новини

 

Урочисті збори Курсантської Ради у ВІКНУ

05.06.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 01.06.12 відбулися урочисті збори Курсантської Ради присвячені дню її заснування.

Участь у заході взяли: почесні голови Курсантської Ради старші лейтенанти Андрій Шевчук та Богдан Щеглюк, лейтенант Анастасія Софієнко, голови Рад офіцерів та курсантів ВІКНУ підполковник Олег Алфьоров та сержант Руслан Колішенко, заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, а також актив Курсантської Ради.

На зборах були заслухані та затверджені звіти Голови Курсантської Ради та голів відділів за навчальний семестр: соціального курсанта Лариси Адаменко, культурно-мистецького курсанта Наталії Мартинової, спортивного курсанта Володимира Мансурова, наукового курсанта Сергія Шулика, освітнього курсанта Вікторії Палашкевич, технічного курсанта Олексія Бухмана, інформаційного курсанта Інни Василькової.

Від керівництва ВІКНУ учасників заходу привітав заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч.

Курсантська Рада сьогодні посідає провідне місце у суспільному житті нашого інституту, – підкреслив полковник Віктор Уліч. – Нема такого напрямку у життєдіяльності ВІКНУ, яким би не опікувався орган курсантського самоврядування. Кожний курсант це відчуває на собі. Навчання, побут, спортивні та культурно-виховні заходи, соціальні питання – ніщо не залишається поза увагою Курсантської Ради.

Полковник Віктор Уліч вручив Знаки Військового інституту та подяки старшим лейтенантам Андрію Шевчуку, Богдану Щеглюку та лейтенанту Анастасії Софієнко за активну участь у суспільному житті Військового інституту та сприянню військово-патріотичному виховання курсантів.

















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024