Новини

 

Заява Прес-центру Київського національного університету імені Тараса Шевченка

29.05.2012
У зв’язку з публікацією 22 травня 2012 року в Інтернет-виданні «Українська правда. Життя» матеріалу про факультет психології Прес-центр Київського національного університету імені Тараса Шевченка повідомляє, що комісією ректорату проведено службове розслідування викладених у публікації фактів.
На підставі всебічного вивчення суті справи видано наказ ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка від 25 травня 2012 року за № 434-32, згідно з яким:
1. Декана факультету психології та його заступника з виховної роботи увільнено від займаних посад.
2. До дисциплінарної відповідальності притягнуті проректор університету з навчально-виховної роботи, завідувачі кафедр факультету психології, куратори академічних груп 4 –го курсу відділення психології.
3. У зазначеному наказі деканів факультетів, директорів інститутів, керівників інших структурних підрозділів університету зобов’язано посилити контроль за проведенням виховної роботи, спрямованої на захист молоді від чинників, негативних для її фізичного та психологічного розвитку, а також формування морально-етичних цінностей; вжити всіх необхідних заходів для недопущення вчинення аморальних проступків співробітниками підпорядкованих їм структурних підрозділів.
4. Ректор звернувся до студентського активу університету з проханням забезпечити активне проведення головами студентських парламентів факультетів (інститутів) роз’яснювальної роботи серед студентства щодо повноважень органів студентського самоврядуванняіз захисту прав студентів, інформування студентських колективів про недопущення негативних явищ у студентському середовищі, а також про доведення до відома студентів змісту зазначеного наказу.

Керівник Прес-центру Наталія Міщерська


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024