Новини

 

Підсумкове засідання ДЕК у ВІКНУ

25.05.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 24.05.12 відбулося підсумкове засідання Державної екзаменаційної комісії (ДЕК) у складі: - Голова ДЕК – директор Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Борис Андресюк,члени Державної екзаменаційної комісії. Булиприсутні також науково-педагогічні працівники, курсанти та слухачі ВІКНУ, які завершили навчання на «відмінно».
У своєму виступі Борис Андресюк дав високу оцінку рівню знань, що їх продемонстрували курсанти та слухачі під час державних іспитів, кваліфікації науково-педагогічних працівників, стану та організації навчально-виховного процесу у Військовому інституті.
– Сьогодні, як ніколи, – підкреслив Голова ДЕК, – Збройним Силам України необхідні кваліфіковані кадри, такі, яких випускає ВІКНУ. Аналіз свідчить, що в цьому році рівень знань, за підсумками державної атестації, був вищим порівняно з минулорічним, а середній бал зріс з 4,36 до 4,5.
Зміст та організація навчання слухачів, курсантів за кожною спеціальністю, умови їх життя та побуту, організація служби військ, морально-психологічний стан, досвід і кваліфікація керівного та науково-педагогічного складу, стан навчально-матеріальної бази дозволяють успішно виконувати покладені на Військовий інститут завдання.
Випускники 2012 року відповідають вимогам освітньо-кваліфікаційних характеристик і готові до служби у військах (силах) – зробив висновок Борис Андресюк.
Після звітів голів підкомісій ДЕК, було одностайно прийнято рішення щодо присвоєння випускникам відповідного освітньо-кваліфікаційного рівня та видачі дипломів про здобуття вищої освіти.
Начальник ВІКНУ генерал-майор Віктор Балабін від імені всього колективу Військового інституту подякував Голові ДЕК та всім її членам за вимогливість, об’єктивність та доброзичливість під час роботи комісії.


Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін

Прес-центр


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024