Новини

 

Клаудіо Марія Челлі розповів про нові медіа

21.05.2012
21 травня у залі вченої ради Інституту журналістики та Інституту міжнародних відносин КНУ відбулася відкрита лекція на тему: «Проголошувати цінності сьогодні». Лекцію для студентів та викладачів двох інститутів прочититав президент Папської ради у справах соціальної комунікації Архиєпископ Клаудіо Марія Челлі. Він відповів на запитання, що особливо цікавили майбутніх журналістів.
























____________________________________________
Клаудіо Марія Челлі в 1970 році вступив на дипломатичну службу Папського Престолу. Ніс службу при Апостольських нунціатурах у Гондурасі, Аргентині та на Філіппінах. У 1990 році став заступником Генерального секретаря з відносин із державами Державного секретаріату Папського Престолу.

16 грудня 1995 року був призначений секретарем спадщини адміністрації Папського Престолу і незабаром – 6 січня 1996 року – був висвячений на єпископа Папою Іваном Павлом II.

Провідний спеціаліст з міжнародних відносин, деякий час займався відносинами з Китаєм і В’єтнамом, був членом різних делегацій, що направлялися на Схід. 27 червня 2007 року Папою Венедиктом XVI призначений президентом Папської ради з соціальних комунікацій та президентом Бібліотеки фільмів Ватикану.

фото: Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ








Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024