Новини

 

Центр працевлаштування пропонує

14.05.2012
За підтримки Центру працевлаштування «Імпульс» та Департаменту працевлаштування СПУ у Вас є змога отримати перспективну та високооплачувану роботу в лідируючій енергетичній компанії ДТЕК!
Компанія ДТЕК є найбільшим українським вертикально-інтегрованим енергетичним холдингом, до складу якого входять підприємства вугільного, генеруючого та дистрибутивного напрямків. Більше про ДТЕК Ви можете знайти тут: www.dtek.com
Компанія запрошує молодих та амбіційних випускників зі знанням іноземної мови, знаннями в фінансово-аналітичному, енергетичному напрямках та бажанням кар’єрного росту.
На зустрічі ви зможете: більше дізнатися про компанію ДТЕК та наявні вакансії, безпосередньо поспілкуватися з топ-менеджмером, дізнатися, хто має шанси працевлаштуватися та що для цього потрібно зробити. Також Ви зможете пройти співбесіду по заміщенню вакансії, яка Вас зацікавить. Тому ОБОВ’ЯЗКОВО беріть з собою резюме!
Зустріч відбудеться 17 травня в Червоному корпусі КНУ ім..Тараса Шевченка, з 15.00 до 17.30, в аудиторії 329.
Вхід вільний за умови попередньої реєстрації:
за телефоном 063 851 36 36
та за посиланням: 6https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dEE1cWlQQXBoYTdkMFR6eHA0VHQ2LUE6MQ#gid=0 .


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024