Новини

 

«Круглий стіл з подвійного дипломування та спільних навчальних програм»

27.04.2012
У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка 26 квітня 2012 року відбувся «Круглий стіл з подвійного дипломування та спільних навчальних програм» під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Петра Олексійовича Беха. Захід відбувся у рамках наради Консорціуму 18 університетів-партнерів міжнародного освітнього проекту Еразмуc Мундус EMP-AIM, яка проходила з 24 по 27 квітня 2012 р. у КНУ імені Тараса Шевченка.
Засідання відкрив вітальним словом проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Володимир Анатолійович Бугров. Із промовами перед учасниками круглого столу виступили представник Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та аташе з питань культури Посольства Литовської республіки в Україні Дайва Дапшєнє. Представник Національного Темпус-офісу в Україні Жана Таланова презентувала висновки регіонального семінару для експертів з Болонського процесу та реформування вищої освіти у доповіді «Подвійні дипломи і ступені в Європі».
Про досвід Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана у впроваджені спільних міжнародних навчальних програм розповіла директор центру міжнародних зв’язків Катерина Нужненко.
Європейським досвідом впровадження подвійних дипломів і ступенів поділилися керівник відділу міжнародних обмінів Університету Миколаса Ромеріса (Литва), координатор проекту Еразмуc Мундус EMP-AIM Аудра Даргите Бурокєнє та проректор з міжнародних відносин Вищої школи бізнесу Туріба (Латвія) Імантс Бергс.
У роботі круглого столу та обговоренні питань подвійних ступенів і дипломів брали участь представники вищих навчальних закладів м. Києва та європейських університетів-партнерів проекту Еразмуc Мундус EMP-AIM.






































ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024