Новини

 

У ВІКНУ обрано нового Голову Ради сержантів

23.04.2012

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 20.04.12, в черговий «День сержанта», було проведено звітно-виборчу конференцію Ради сержантів.
На порядку денному конференції було розглянуто два питання: звіт Голови Ради сержантів Ярослава Тарадайка та обрання нового Голови Ради сержантів.
У звіті, який присутні уважно вислухали та затвердили, було висвітлено всю виконану роботу та досягнення Ради сержантів ВІКНУ у період з 2011 по 2012 рік.
Після представлення кандидатур на посаду нового Голови Ради сержантів, їх обговорення та таємного голосування, ним було обрано сержанта 3-го курсу Військового факультету фінансів і права Ярослава Пахачука.
Заступником Голови Ради сержантів було обрано молодшого сержанта Військово-гуманітарного факультету Дмитра Андропова, секретарем Ради стала сержант Військового факультету фінансів і права Людмила Кіктенко.
Довідка: сержант Пахачук Ярослав Йосипович командир відділення, навчається на відмінно та добре, бере активну участь у суспільному житті Військового інституту, є членом Курсантської ради, входить до прапороносної групи ВІКНУ, кандидат в майстри спорту з військового семиборства, брав участь у олімпіадах з української мови ім. Петра Яцика.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін

srvt=1335516429108


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024