Новини

 

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з геології

18.04.2012
З 10 по12 квітня 2012 року у м. Кривий Ріг пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з геології. В олімпіаді взяли участь студенти з 12 вищих навчальних закладів України в кількості 38 учасників – найбільша кількість учасників за останні роки. Додатково позаконкурсом у змаганнях брали участь 10 студентів Криворізького національного університету.

Студенти змагалися в теоретичних знаннях та практичних навичках. Теоретичні випробування включали тестові завдання з різних галузей геологічної науки, які нараховували 100 питань, а також геологічного есе за визначеними темами. Практична частина містила чотири конкурсних завдання з мінералогії, петрографії, палеонтології та структурної геології.

Від Київського національного університету імені Тараса Шевченка в олімпіаді брали участь переможці І етапу олімпіади – студенти четвертого курсу геологічного факультету Валерій Вітомський, Марина Корнієнко та Анастасія Фурсова.

Рівень підготовки учасників був достатньо високим, про що свідчив остаточний підрахунок суми конкурсних балів за всіма завданнями. В результаті було визначено одне перше місце, два других та три третіх місць переможців олімпіади. Одним з призерів олімпіади став Валерій Вітомський, зайнявши одне з третіх місць з сумою 67,2 балів, відставши на 7 балів від переможця олімпіади.

Після закінчення змагань, визначення та нагородження переможців, студенти взяли участь в геологічній екскурсії по відслоненням гірських порід криворізької серії Українського щита, а також в екскурсії по місту. фитнес клуб спортнация в бутово.
Вітаємо переможця!!!










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024