Новини

 

Літні канікули у США

04.11.2004
Кожного літа перед студентом постає питання про те, як провести літні канікули. Один їде на море, другий за кордон, хтось залишається вдома, дехто використовує літо як можливість підробити. Є й такі, хто усе літо присвячує університетським „хвостам” або ж просто відвідує курси, чи то водіїв, чи то англійської мови.

Варіантів безліч! Але ми хочемо Вам запропонувати річ, яка поєднує переваги вищезазначених сценаріїв і має ще безліч позитивних моментів. Мова йдеться про найпопулярнішу програму культурного обміну у Сполучених Штатах – Work/Travel USA. Ця програма дає можливість студентам провести літні канікули у США. Розрахована вона на період від двох до п’яти місяців, останній з яких Ви можете присвятити подорожувати країною.

Ця програма є найпоширенішою серед аналогічних програм і дає можливість не тільки підзаробити грошей та вивчити англійську мову, але й ознайомитися з культурою іншої країни. Будьте впевнені – це будуть найяскравіші канікули у Вашому житті!

Мінімальна стипендія складає 5,15$ на годину, але студенти зазвичай отримують 6-7$, а хто краще володіє англійською – і всі 8-9$. Саме тому оплачуване стажування на підприємствах сфери обслуговування (кафе, бари, готелі, ресторани, магазини, парки розваг і т.д) дає можливість швидко відшкодувати витрати пов’язані із організацією програми. Стандартний робочий тиждень складає 30-40 годин. Як правило, досвід роботи не потрібен. Головне – знання англійської мови, цілеспрямованість та комунікабельність.

Щоб стати учасником програми необхідно:
 Бути у віці від 18 до 28 років
 Бути студентом денної форми навчання не першого і не останнього
 Володіти розмовною англійською мовою

Вартість програми складає 950$. У вартість входить:
 Консультації по програмі Work/Travel
 Проведення інтерв’ю англійською мовою
 Оформлення документів
 Пошук роботи у США
 Форма DS-2019
 Сприяння у отриманні візи J-1
 Медичне страхування на період перебування у США
 Орієнтована сесія та підтримка протягом усього Вашого перебування за кордоном
Додатково сплачується:
 консульский збір (100$)
 авіаквиток (от 597$)


Прийом документів по програмі відкрито вже зараз!



Телефонуйте: (044)229-53-20, 228-79-62
Приходьте: Київ, ул. Лютеранська, 17. оф.11
Пишіть: sergey@fiestatour.com.ua, dana@fiestatour.com.ua,
www.fiestatour.com.ua
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024