Новини

 

Добрим справам завжди є місце!

26.03.2012
26 березня у Києві офіційно розпочалася Всеукраїнська соціальна акція «Тиждень добрих справ». Долучилися до неї і студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вони разом зі студентами з інших навчальних закладів зранку вийшли на головну вулицю столиці, аби всій країні у прямому ефірі програми «Сніданок з 1+1» побажати доброго ранку, після чого одразу розпочати творити добрі справи.
Святковий старт благодійного проекту відбувся у неділю біля Арки Дружби Народів, де всі охочі могли зареєструватися і стати волонтерами. Протягом тижня наші студенти разом з іншими волонтерами будуть відвідувати дитячі будинки, а також будинок ветеранів та притулок тварин. Охочі зможуть допомогти бездомним людям у Києві та матимуть можливість 31 березня взяти участь у благодійному аукціоні, під час якого будуть підбиті підсумки соціального проекту.
«Тиждень добрих справ» крім Києва проходить ще у восьми містах України - Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Львові, Одесі, Сімферополі та Севастополі. Приєднавшись до акції, українці, зокрема, молоді отримають унікальну можливість по-новому поглянути на світ навколо себе і почати творити добро сьогодні і зараз.

Кулішенко Анастасія
Студентський парламент Університету



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024