Новини

 

Вітаємо наших переможців!

16.03.2012
З 6 по 11 березня 2012 р. у передмісті Благоєвграду (Болгарія) - на базі "Бачиново" Південно-Західного університету імені Неофіта Рильського - відбулася шоста Міжнародна Південно-Східна Європейська олімпіада для студентів молодших курсів (SEEMOUS). Організаторами цьогорічної олімпіади виступили Математичне товариство Південно-Східної Європи (MASSEE), Південно-Західний університет імені Неофіта Рильського (Благоєвград) та Союз математиків Болгарії.
Україну представляли на цьому престижному міжнародному заході двоє студентів механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка першокурсник Кирило Мулярчик та другокурсник Максим Чорний. Команду Київського університету було сформовано за результатами Студентської математичної олімпіади імені Вільяма Ловелла Патнема в Україні з урахуванням попередніх досягнень студентів на міжнародних олімпіадах. Обидва студенти вибороли у напруженій боротьбі золоті медалі.
За шість років проведення подібних олімпіад змагання встигло вже відвідати двічі Кіпр (2007, 2009), двічі Болгарію (2010, 2012), Грецію (2008), Румунію (2011) та зібрати студентів з Румунії, Болгарії, Греції, Кіпру, Македонії, України, Росії, Ізраїлю, Туреччини, Колумбії, Албанії, Молдови. У 2013 році планується проведення олімпіади у Греції, у 2014 році - у Румунії.
Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших перемог!



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024