Новини

 

Студентський парламент об’єднує міжнародних лідерів

16.03.2012

Студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, за підтримки адміністрації Університету вперше в Україні організовує Міжнародний форум лідерів студентських і молодіжних організацій «Досвід студентського самоврядування».

Протягом 4 днів, з 29 березня по 1 квітня, найактивніші студенти з європейських та азіатських країн, а також студенти з найбільших вишів України зустрічатимуться в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка для обговорення перспективних напрямків міжнародної співпраці. Студенти обмінюватимуться досвідом вирішення проблем самоврядування в різних країнах, обговорюватимуть можливості реалізації нових проектів в сфері освіти, науки та культури, вивчатимуть переваги та недоліки різних систем освіти для сприяння покращення навчання у власних університетах.

У вільний час іноземні гості поринуть у студентське життя Київського національного університету, адже 29 березня будуть обирати Королеву Університету Шевченка. В наступні дні учасники форуму зможуть ознайомитися з історією та культурою Києва – одного з найстаріших європейських міст.

Студентський парламент організовує І Міжнародний форум «Досвід студентського самоврядування» для формування молодої еліти, для об’єднання інтелектуальних лідерів найбільших євразійських країн.

Студентський парламент Університету



Прес-центр


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024