Новини

 

Запальний початок весни на економічному!

06.03.2012
6 березня в Актовій залі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася святкова вистава-мюзикл за мотивами знаменитої повісті «Сорочинський ярмарок» Миколи Васильовича Гоголя.
Жваве святкове дійство стало подарунком для усіх представниць прекрасної статі економічного факультету напередодні Міжнародного жіночого дня.
Учасниками цьогорічної вистави стали не лише студенти-економісти, а також і випускники та викладачі факультету. За словами Катерини Зюзь, Голови Студентського парламенту економічного факультету, організація саме вистави-мюзикла за участі викладачів відбулася вдруге. А взагалі, залучення викладачів до різноманітних дійств, приурочених до свят, - це добра традиція економічного факультету.
Випускники університету підтримують традиції свого рідного економічного факультету. У «Сорочинському ярмарку» взяв участь,випускник Олександр (кафедра економічної теорії), який зіграв роль колоритного Солопія Черевика. Головне, чого очікував Олександр, було те, щоб вистава сподобалась аудиторії. Беззаперечно, що його очікування здійснилися стовідсотково. Всі народні танки, розкішні костюми акторів та барвистий спів дівчат неодмінно викликали щирі оплески глядачів.
Вистава завершилась дружньою піснею всіх учасників свята. І наостанок Віктор Дмитрович Базилевич – декан економічного факультету – подякував усім за вдало організовану виставу-мюзикл. І також привітав зі святом 8-го березня усіх жінок економічного факультету. Викладачам Віктор Дмитрович окремо сказав таке слово: «Я вітаю наших викладачів-жінок, які свій талант, свою душевну теплоту, свою мудрість подарували нашим студентам».
Гарячі усмішки й веселі оплески – все це заполонило Актову залу, ще раз підтверджуючи, що весна на економічному вже в розпалі.





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024