Новини

 

Частинка прекрасного в дитячому будинку Родина

06.03.2012
У суботу, 3 березня, дитячий будинок «Родина» у Баришівському районі на Київщині відчинив свої двері для студентів юридичного факультету, які радо поділилися своїм часом та енергією з його мешканцям. Щойно студентський автобус прибув до місця призначення - за ворота вийшла одна із вихователів – для того, щоб зустріти студентів. В будинку ми відчули справжнє родинне тепло: привітні вихователі, усміхнені діти, гарно прибрані кімнати.
Театральна студія студентського парламенту юридичного факультету підготувала для дітей «міні-вечорниці» з театральними постановами, забавами; допомогали учасникам театральної студії представники соціального відділу Студентського парламенту юридичного факультету. Також учасниця соціального відділу провела для жителів «Родини» кілька забав-пісень. В той час, поки готувалася постановка, решта студентів познайомилися з дітьми, провівши ігри длч знайомства, а також побавилися в кілька рухливих забав, в яких брали участь навіть вихователі. На завершення зустрічі - чудова пісня від виховательки «Родини», що стала підтвердженням гостинності господарів. Після чого дітям роздали подарунки: іграшки, канцтовари, які були надані за сприянням міжнародної організації AIESEC, фабрики «Поліграфіст» та журналу « Риболов - Україна».
Закінчився візит смачненьким - спільним чаюванням господарів і гостей…
Як би добре не було, та все має свій кінець; тому, наостанок, студенти та мешканці «Родини» подякували один одному і побажали: «До побачення!» Як студенти, так і діти разом із вихователями, сподіваються побачитися ще не один раз!





Учасник соціального відділу
СПЮФ
Шевчук Ольга





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024