Новини

 

Візит до Китаю

29.02.2012
З 22 по 26 лютого відбувся візит делегації Київського національного університету імені Тараса Шевченка на чолі з ректором академіком Леонідом Васильовичем Губерським до Китайської Народної Республіки. Мета візиту - участь у відзначенні 20-ти річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та КНР. В урочистих зборах з цієї нагоди взяла участь делегація університету, у складі якої був іпроректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв»язки) Петро Бех. На них були присутні також Надзвичайний і Повноважний Посол України в Китайській Народній Республіці Юрій Костенко, ректор Чжецзянського педагогічного університету професор У Фенмінь, представники міністерства закордонних справ Китаю та інші офіційні особи. З промовою про історію та розвиток дипломатичних відносин, а також про гуманітарні та освітянські двосторонні зв»язки виступив ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський.
В рамках візиту відбулося підписання Угоди про співпрацю між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Чжецзянським педагогічним університетом.
Леонід Васильович Губерський виступив перед аспірантами і викладачами Чжецзянського педагогічного університету. В своєму виступі він наголосив, що співробітництво з КНР в галузі науки і освіти завжди було одним із пріоритетних напрямків діяльності університету. І сьогодні цьому приділяється велика увага. Підписання Угоди про співпрацю дозволить розширити обміни між студентами та студентськими організаціями двох вузів, збільшити контакти між викладачами для обміну досвідом та спільної наукової роботи. новости спорта футбол









Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024