Новини

 

Перехрестя стежок закоханих юристів

22.02.2012
День всіх закоханих – мабуть, наймиліше та найніжніше свято, відзначити яке бажає кожен, незалежно від того, чи закоханий він і чи має людину, з якою варто ділитися всіма подарунками світу, чи лише шукає свого принца або принцесу…
Всупереч всім стереотипам невблаганно серйозних, строгих та ділових людей юристи теж закохуються. І навіть не в закони, укази або ж в розпорядження, а один в одного. А тому День Святого Валентина не міг оминути гуртожиток юристів стороною. Та, зважаючи на відому традицію, молоді присвячувати вечір 14 лютого негласній обстановці, наповненій чарами романтики, святкування дня закоханих у гуртожитку № 5 проводилося вже наступного вечора. 15 лютого – саме той день, коли всі ще досі переповнені ніжними почуттями та згадками незабутньо проведеного свята, однак, вже готові до веселих і заводних празднощів.
"Свято вдалось на славу, - вважає одна з організаторів шоу Вікторія Корнеюк. – В гуртожитку юридичного факультету вже давно не проводилися подібні заходи – виходимо на новий рівень".
Головною подією святкового вечора стало проведення конкурсу «Перехрестя кохання». В конкурсі взяли участь п’ять хлопців і п’ять дівчат, які мали пройти низку справжніх випробувань аби лише один хлопець та одна дівчина «обрані долею» отримали звання «ідеальної пари» вечора. Безумовно, задля втілення в життя такого фіналу, початок конкурсу мав полягти в обранні своєї пари кожним з учасників. І саме тут магія свята закоханих показала себе в дії – співпало аж чотири пари з п’ятьох, що стало великою несподіванкою не тільки для організаторів, а й для самих учасників.
Проте, «розслаблятися» та радіти було рано, адже попереду процес вибору ідеальної пари серед чотирьох, що утворилися. Так звана процедура відбору полягала у наступному: учасник кожної пари повертався спиною до своєї половинки. Потім кожна «половинка» отримувала однакове запитання таким чином, щоб учасники не могли дізнатись відповіді своїх партнерів. Пара, що досягала найбільшого показника правильних відповідей, ставала ідеальною.
Однак і тут не обійшлось без святкового дива покровителя закоханих – переможцем стала пара, яка однаково відповіла на десять з десяти запитань і залишила далеко позаду своїх основних конкурентів. Переможцями шоу «Перехрестя кохання» стали Роман Царик та Наталія Кошин. Вони отримали головний приз вечора – романтичну вечерю для двох в одному з найромантичніших приміщень гуртожитку – читальному залі, прикрашеному сотнею свічок та наповненому музикою.
Конкурси були розбавлені виступами ведучих програми Оганесяна Артема і Корнеюк Вікторії, та запальним східним танцем у виконанні першокурсниці Вікторії Томусяк.
Подія відзначилася присутністю таких гостей, як директор студмістечка Прохоренко В.О., голова студентського парламенту університету Максим Макарчук та один з улюблених викладачів юристів - Птащенко Д.С.
А завершилася романтична подія святковою дискотекою із справжніми солодощами - чупа-чупсами. Таким чином, студенти, так би мовити, підсолодили суворий місяць лютий.


Юлія Михайлюк,
Член Студентської ради гуртожитку №5


















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024