Новини

 

День спонтанного прояву доброти

21.02.2012
17 лютого 2012 року співробітниками Молодіжного центру культурно-естетичного виховання спільно зі студентами Інституту біології було проведено благодійну акцію присвячену Міжнародному дню спонтанного прояву доброти. Але прояв доброти в цей день був ретельно спланований.
Організатори відвідали школу-інтернат №11 для дітей з вадами зору, де навчаються діти сироти, напівсироти та діти з неблагополучних сімей. Учні молодших класів взяли участь у спеціально розробленій та адаптованій ігровій програмі для дітей з вадами зору та у творчому конкурсі малюнку «Добро в твоєму житті», де вони мали змогу відтворити своє сприйняття добра: для одних це були батьки, для інших герої відомих казок, а деякі намалювали дім, в якому живе бабуся. Окрім задоволення і гарного настрою всі присутні отримали солодкі призи та іграшки.
День спонтанного прояву доброти зробив кожного з нас добрішим!
Адміністрація Молодіжного центру культурно-естетичного виховання висловлює особливу подяку студентці ІV курсу Інституту біології Науменко Єлизаветі за участь в благодійній акції та активну громадянську позицію.
Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до акцій милосердя диско-зал «Планета» 521-32-03.
Хай у всіх нас все буде добре!

































Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024