Новини

 

Черговий випуск у ВІКНУ

20.02.2012


У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 23.01.12 по 18.02.12 на курсах підвищення кваліфікації фахівців із навігаційного забезпечення військових частин та підрозділів Збройних Сил України здійснено підготовку офіцерів, зарахованих до кадрового резерву для призначення на посади за фахом “Геоінформаційні системи і технології” частин та підрозділів Збройних Сил України.
Свою кваліфікацію підвищили 10 офіцерів, які представляли Сухопутні війська, Повітряні Сили, Генеральний Штаб, Національний університет оборони Збройних Сил України, ВІТІ НТТУ КПІ та ВІКНУ.
На навчання до Військового інституту прибули представники Командування сил підтримки Збройних Сил України.
Метою навчання було надбання та поглиблення знань із питань навігаційного забезпечення бойової підготовки та бойового застосування батальйону (дивізіону) в сучасному загальновійськовому (протиповітряному) бою, набуття практичних навичок щодо навігаційного забезпечення батальйону (дивізіону) при виконанні поставлених бойових та миротворчих завдань.
Навчання проведено згідно з Планом-програмою курсів підвищення кваліфікації фахівців із навігаційного забезпечення військових частин та підрозділів Збройних Сил України, що розрахована на 216 годин.
У викладанні матеріалу брали участь найбільш досвідчені вчені та викладачі ВІКНУ, серед яких два кандидати наук (доценти).
Заняття проводилися на високому методичному рівні, на сучасній навчально-матеріальній базі Військового інституту (спеціалізований комп’ютерний клас із програмним забезпеченням та виходом до мережі INTERNET), що дало змогу слухачам курсів найбільш повно та якісно засвоїти матеріал.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024