Новини

 

Програма Фулбрайта в Україні

16.02.2012
Програма імені Фулбрайта посідає чільне місце у системі міжнародної освіти. Узасаднена ідеєю взаємодії та взаєморозуміння й уґрунтована на пізнанні та повазі до розмаїтого світу, вона успішно діє з 1946, нині – у 155 країнах світу. Цьогоріч Програма імені Фулбрайта святкує 20-річчя своєї діяльності в Україні. З 1992 року понад 750 українців навчались, стажувались, проводили дослідження в США; у свою чергу, більше 400 американців викладали в українських вишах й займались науковою працею.

Ґранти для молодих науковців на проведення досліджень в університетах США
Fulbright Faculty Development Program: Проведення дослідження в університетах США впродовж одного академічного року. У конкурсі можуть брати участь викладачі та дослідники віком до 40 років, з дворічним професійним досвідом, які ще не мають наукового ступеня, та молоді кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту).
Документи приймають до 31 березня 2012 року
ibarysh@fulbright.com.ua

Стипендії для навчання на маґістерському рівні в університетах США
Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня маґістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ та аспіранти. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.
Документи приймають до 16 травня 2012 року
student@fulbright.com.ua

Стипендії для навчання в аспірантурі в університетах США
International Fulbright Science and Technology Ph.D. Program: Навчання у провідних американських університетах на рівні аспірантури протягом трьох років з правом захисту наукового ступеня Ph.D. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.

Документи приймають до 16 травня 2012 року
student@fulbright.com.ua

Ґранти для проведення наукових досліджень в університетах США
Fulbright Scholar Program: Проведення досліджень в університетах США на період від чотирьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь кандидати та доктори наук; дослідники без наукового ступеня, журналісти, діячі культури з досвідом роботи не менше 5 років.

Документи приймають до 15 жовтня 2012 року
scholar@fulbright.com.ua

Українськi вищi навчальнi заклади можуть запросити американських науковцiв на термiн
вiд двох до шести тижнiв або від одного семестру до двох.

www.fulbright.org.ua


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024