Новини

 

Італійські перспективи

15.02.2012
15 лютого ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Італійської Республіки в Україні Пана Й. В. Фабріціо Романо. На зустрічі були присутні проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех та директор Центру географічних та культурних досліджень Італії Олена Мотузенко , а також заступник голови місій Посольства Італійської Республіки в Україні П’єрлуіджі Скеттіно і аташе з питань культури В’єрі Сораче Мареска.
У ході зустрічі йшлося про співпрацю між університетом та Посольством Італії, розширення обміну студентами та викладачами КНУ та італійських університетів-партнерів, співпраця в галузі культурно-естетичного виховання. Ректор високо оцінив рівень контактів з університетами Італії , розвиток і вдосконалення діяльності центру італійської мови в Інституті філології та Центру географічних та культурних досліджень Італії географіного факультету КНУ.
Олена Мотузенко розповіла про низку проектів, що здійснюються Центром у співпраці з Інститутом філології і за підтримки Інституту італійської культури при Посольстві Італії в Україні. Присутні обговорили також спільний освітньо-культурний проект «Євро-2012» «Україна-Італія: культурні діалоги без кордонів».
Гостям університету подарували картину, на якій зображено Головний корпус університету та запросили відвідати університетські музеї.




























ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024