Новини

 

Курси підвищення кваліфікації офіцерів

08.02.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочалися чергові курси підвищення кваліфікації з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації.
До навчання на двотижневих курсах залучені 14 військовослужбовців та працівників ЗС України установ, безпосередньо підпорядкованих Департаменту преси та зв’язків із засобами масової інформації МОУ, інших управлінь МОУ.
Заняття зі слухачами проводять висококваліфіковані викладачі кафедри інформаційно-психологічного протиборства факультету іноземних мов та військового перекладу Військового інституту Київського національного університету: доктор технічних наук, професор Ірина Замаруєва, старший викладач Петро Мехед, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Микола Присяжнюк, кандидат історичних наук, доцент Григорій Кривошея.
За період підготовки представники військових засобів масової інформації та регіональних медіа-центрів МОУ пройдуть повний курс навчання з таких дисциплін як «Соціально-психологічні особливості зв’язків з громадськістю у військовій сфері», «Комунікаційні процеси у формуванні позитивного іміджу ЗСУ», «Технічні засоби масової комунікації», «Засоби масової інформації в інформаційно-психологічному протиборстві».
Під час навчання слухачі мають гарну можливість на практиці використати отримані знання, попрацювати з стаціонарним радіотелевізійним комплексом, випробувати себе в ролі прес-секретаря та журналіста під час брифінгів та прес-конференцій на будь-які теми, вивчити основи відео-монтажу та отримати навички роботи відео-оператора. Також журналісти дізнаються про організацію інформаційного забезпечення діяльності ЗСУ, інформаційних та рекламних акцій на сторінках військової преси, радіо та телебачення.
Одне із занять буде проведено в Департаменті преси та зв’язків із засобами масової інформації МОУ особисто директором Департаменту Олександром Клубанем. Він розповість слухачам про основні завдання інформаційної політики у військовій сфері, а також зміни, що відбулися в структурі та функціях Департаменту преси та зв’язків із засобами масової інформації МОУ.
По закінченню курсів слухачі отримають свідоцтва загальнодержавного зразка.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024