Новини

 

Фахівці з права збройних конфліктів підвищили свою кваліфікацію

27.12.2011
На виконання вимог наказу Міністра оборони України від 27.11.08 № 593 «Про подальше вдосконалення системи підвищення кваліфікації військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України», у ВІКНУ проведено курс підвищення кваліфікації фахівців юридичної служби з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України в період з 12.12.11 по 24.12.11. Базою проведення курсу підвищення кваліфікації фахівців юридичної служби з права збройних конфліктів стала кафедра військового права Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

24.12.11 відбулося підсумкове тестування за програмою навчання та урочисте вручення слухачам свідоцтв про закінчення курсів, яке проводив директор департаменту правового забезпечення Міністерства оборони України Михайло Власов.

Вітаючи випускників з успішним завершенням навчання, він зазначив, що проведення цих курсів є свідченням високої довіри до ВІКНУ з боку керівництва Міністерства оборони України і робить честь нашому навчальному закладу.

Кращим випускникам курсів підполковнику Володимиру Смальку та старшому лейтенанту юстиції Ангелині Кушнір були вручені почесні грамоти.

Свідоцтво державного зразку, яке отримали випускники курсів, дає їм можливість для подальшого просування по службі, більш якісного виконання службових обов’язків.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін

\'\'


\'\'


Прес-центр


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024