Новини

 

У ВІКНУ новий голова Курсантської ради

26.12.2011
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 24.12.11 відбулася звітно-виборча конференція Курсантської ради, на якій було затверджено нову редакцію Положення «Про Курсантське самоврядування у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка» та звіт голови Курсантської ради Анастасії Софієнко.
Учасники заходу обрали делегатів від ВІКНУ на конференцію студентів університету та нового голову Курсантської ради. Ним став курсант 3-го курсу військового факультету фінансів і права сержант Руслан Колішенко.
Заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, голова Ради офіцерів ВІКНУ підполковник Олег Алфьоров та голова Студентського парламенту університету Максим Макарчук, які брали участь у заході, у своїх виступах привітали учасників конференції з успішним завершенням чергового етапу роботи Курсантської ради.
Багато теплих слів було сказано на адресу курсанта Анастасії Софієнко, яка за активну участь у громадському житті ВІКНУ та вагомий внесок у діяльність Студентського парламенту університету була нагороджена «Знаком Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка» та Грамотою Студентського парламенту університету.
– Захід, який відбувається сьогодні, – зазначив полковник Віктор Уліч, – це свято у громадському житті ВІКНУ. Приємно відзначити, що за минулий період Курсантській раді та її голові курсанту Анастасії Софієнко вдалося значно активізувати свою роботу та підняти її на новий рівень. Хочеться побажати новообраному голові Курсантської ради сержанту Руслану Колішенко такого ж натхнення та успіхів у цій відповідальній та почесній роботі.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024