Новини

 

Всеукраїнський інформаційний день програми Темпус в КНУ

21.12.2011
21 грудня 2011 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся семінар «Всеукраїнський інформаційний день програми Темпус ІV в Україні».

Проводив семінар Національний Темпус-офіс в Україні разом з КНУ імені Тараса Шевченка за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України, Представництва Європейського Союзу в Україні.

На відкритті заходу з вітальним словом виступили проректор КНУ Петро Бех, керівник програм співробітництва Представництва ЄС в Україні Ендрю Ресбеш.
Вітаючи учасників семінару, Петро Бех зауважив, що для університету почесно проводити такого рівня заходи. Підкреслив той факт, що КНУ бере участь у проектах багато років та наголосив на важливості таких проектів для нашої вищої школи.

Під час семінару було презентовано особливості п’ятого конкурсу Програми Темпус ІV, умови участі, правила заповнення електронної аплікаційної форми та супроводжуючих документів, рекомендації щодо підготовки проектної позиції, результати четвертого конкурсу Програми Темпус ІV, процедура відбору, успішний досвід попередніх проектів а також інші освітні програми Європейського Союзу Еразмус Мундус і Жана Моне.

Організаційна підтримка семінару забезпечувалась відділом міжнародних зв’язків КНУ імені Тараса Шевченка.














ФОТО: Юрія ТИВОНЧУКА/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024