Новини

 

Київський національний університет у ХХІ столітті

29.06.2004
24 червня 2004 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася ювілейна науково-теоретична конференція, присвячена 170-річчю університету. Свій ювілей Київський університет зустрічає як відомий на Україні та за її межами навчальний, науковий і культурний освітянський центр, який своїм потужним інтелектуальним потенціалом значною мірою визначає обличчя України.

Ця конференція зібрала викладачів, науковців університету, багато гостей, серед яких Почесний доктор Київського університету професор Варшавського університету Стефан Козак.

Відкрив конференцію перший проректор Київського університету Олег Васильович Третяк, наголосивши, що наш вуз крокує в ногу з часом, і важливою задачею сьогодення є входження України до Болонського процесу у 2005 році. Зараз Київський університет вийшов на широку міжнародну арену, він співпрацює з багатьма вузами зі всього світу, а інтерес іноземних спеціалістів до наших наукових досліджень постійно зростає

Сьогодні Київський університет імені Тараса Шевченка є і залишається головним науковим центром України з підготовки висококваліфікованих наукових кадрів як для потреб університету, так і для інших вищих закладів освіти та наукових установ України і зарубіжних країн.


Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024