Новини

 

У пошуках пригод!

18.11.2011



15-го листопада 2011 року Студентський парламент юридичного факультету провів надзвичайно захоплюючий квест «Лабіринтами університету», тематикою якого була історія нашої Альма-матер.
В ньому взяли участь 5 команд, які складалися зі студентів різних курсів. Кожна команда мала власну назву, девіз, емблему та капітана.
Учасники за 1,5 години повинні були дати відповіді на 15 запитань, пов’язаних з маловідомими фактами історії університету. Командам довелося згадати, що знаходилось у підвалах Червоного корпусу в ХІХ столітті, або де розташований кабінет спікера Верховної Ради України, який водночас є завідувачем кафедри в університеті.
І ось, нарешті, фінальне завдання, з яким наші учасники справилися з легкістю – відтворення гімну юридичного факультету. Швидше за всіх відповідали на питання, знаходили потрібні пункти та повсякчас випереджали серйозних конкурентів зі старших курсів, студенти І курсу з команди «Румпельштильцхельн та компанія» (капітан – Дутка Родислав). Саме вони здобули заслужену перемогу.
Усі учасники квесту отримали грамоти та солодкі подарунки, а також масу позитивних емоцій та величезний заряд енергії.








Олеся Машталер, 1 курс
Прес-центр
Студентського парламенту
юридичного факультету




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024