Новини

 

Студенти Університету Шевченка обурені!!!

09.11.2011
7 листопада група молоді провела в конференц-залі готелю «Салют» (оренда якого, між іншим, коштує 350 грн/год) зібрання, яке помпезно було названо Студентським форумом. На заході були присутні 14 чоловік. Вони говорили від імені студентів найбільших ВНЗ столиці, у тому числі й від імені студентів нашого університету, хоча жодної реєстрації присутніх проведено не було. Вимоги цієї групи молоді були оформлені у вигляді резолюції, начебто підписаної також і студентами КНУ.

Студенти університету обурені діями цих брехунів і їхніми постійними спробами втягнути нас у різного толку політичні ігрища та намаганням отримати політичні та фінансові дивіденди, маніпулюючи високим ім'ям університету. Вимагаємо негайно припинити брудні інсинуації подібного роду та прибрати ім'я Шевченкового університету з ухваленого документу.

Категорично заявляємо, що від імені студентства нашого університету можуть виступати тільки представники його законно обраних органів: студентського парламенту та студентської комісії профкому університету. Попереджаємо, що в разі повторення подібних дій, ми будемо змушені вжити відповідних законних заходів, щоб захистити честь і гідність університету та його студентів!


Студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Студентська комісія профкому Київського національного університету імені Тараса Шевченка


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024