Новини

 

Н А К А З Про відзначення 67-ої річниці визволення України та 68-ої річниці звільнення Києва від фашистських загарбників

01.11.2011
“ _25_ “ __жовтня__ 2011 р. №___829-32___



На виконання постанови Кабінету Міністрів від 05.10.2011 №939 «Про заходи щодо підготовки та відзначення у 2011 році 67-ої річниці визволення України від фашистських загарбників» (28 жовтня) та з нагоди 68-ої річниці визволення Києва (6 листопада) вітаю трудовий колектив університету, висловлюючи глибоку подяку ветеранам університету, учасникам героїчної оборони й звільнення міст і сіл України та міста Києва,

н а к а з у ю:

1. Деканам факультетів, директорам інститутів, керівникам інших структурних підрозділів університету урочисто відзначити ці визначні дати, запросити до святкування ветеранів Великої Вітчизняної війни, що працюють і працювали в підрозділах.



2. Організувати виставки історичної літератури в Науковій бібліотеці імені М.О. Максимовича,



3. Провести цикли тематичних лекцій та екскурсій для студентів університету, учнів старших класів Шевченківського району, шкіл м. Києва та України в Музеї історії університету.



4. Здійснити покладання квітів до Пам’ятного знаку викладачам і студентам університету, загиблим у боях Великої Вітчизняної війни, Меморіальної дошки на фасаді Червоного корпусу університету, скульптури-символу «Навала» в Ботанічному саду університету, інші урочисті заходи (план додається).





Р Е К Т О Р Л.В. Губерський



Погоджено:



Перший проректор О.К. Закусило



Голова профспілкової організації В.Ф. Цвих



Голова Ради ветеранів

та Ради старійшин М. О. Карпенко



Начальник юридичного відділу І. В. Саленко









Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024