Новини

 

Польський центр мови та культури святкує свою першу річницю

25.05.2004
18 травня 2004 року відсвяткував свою першу річницю Польський центр культури та мови кафедри полоністики Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Ця подія зібрала широке коло гостей, викладачів та студентів-полоністів. З вітальним словом до присутніх звернувся завідувач кафедри полоністики професор Радишевський Ростислав Петрович, зазначивши, що за короткий період свого існування Польський центр організував мовні курси, зібрав велику бібліотеку польської літератури, також доброю традицією стали зустрічі студентів-полоністів з відомими польськими науковцями, політиками та діячами культури. А незабаром вийде в світ збірка перекладів “Польська і українська література бароко”, в укладанні якої взяли активну участь студенти кафедри полоністики.

Почесні гості заходу, депутати Польського Сейму Франтішек Єжи Стефанюк, Президент фонду “Допомога полякам на Сході” Тадеуш Самборскі та Генеральний консул Польщі в Україні Сильвестр Шостак, поздоровили Польський центр зі святом, побажали процвітання і довгих років роботи, та подарували книжки та CD-диски.


Наталія КОРОТЕНКО,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024