Новини

 

“ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ”

18.10.2011
18 жовтня 2011 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося урочисте відкриття Третьої Національної виставки-презентації “ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ”.
Відповідно до Указу Президента «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні» 2011 рік оголошено Роком освіти та інформаційного суспільства.
ІІ Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» - це огляд інноваційних досягнень в галузі освіти, присвячений Третьому Всеукраїнському з’їзду працівників освіти.
На виставці представлені з 25 регіонів України 549 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові установи, методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують засобами навчання галузь освіти.
У тому числі:
87 – університетів, академій, інститутів, наукових установ, коледжів, технікумів;
416 – післядипломних установ освіти, профтехучилищ, шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних освітніх закладів, науково-методичних центрів;
46 – підприємств, компаній, фірм – виробників засобів навчання, видавництв, засобів масової інформації.
Серед учасників виставки чільне місце займає стенд Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На ньому розміщені матеріали, що наочно показують як з року в рік університет зміцнює роль лідера в освітній, науковій та культурній сфері України. В університеті відкриваються нові перспективні спеціальності та спеціалізації. Студенти з перших років залучаються до наукової роботи, постійно перемагають у престижних міжнародних, всеукраїнських конкурсах і олімпіадах. В рамках виставки працюють «круглі столи», майстер класи,семінари,презентації.
Виставка працюватиме до 20 жовтня.





























Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024