Новини

 

Джордж Буш-старший відвідає Україну 20-21 травня 2004 року

19.05.2004
20-21 травня 2004 року відбудеться приватний неофіційний візит в Україну 41-го Президента США – Джорджа Герберта Уолкера Буша.

Екс-президент прибуде в Київ на запрошення народного депутата Віктора Пінчука в рамках свого європейського турне. Від 1991 року це - другий візит Дж. Буша в Україну, тоді він відвідав нашу країну, будучи керівником американської держави.

Провідна мета візиту – ознайомитися зі змінами, які сталися в Україні за останні 13 років, та обмінятися думками щодо майбутнього сучасного світу з представниками української еліти та громадськості.

Під час візиту Джордж Буш планує провести приватні зустрічі з політичними та громадськими діячами України, а також виголосити промову в Національному університеті ім. Тараса Шевченко для студентів, викладачів та запрошених гостей з числа відомих діячів науки, культури, ділових кіл та представників засобів масової інформації.

Серед осіб, що супроводжують 41-го Президента США, перший посол Сполучених Штатів Америки в незалежній Україні пан Роман Попадюк, нині – виконавчий директор Фонду Джорджа Буша.


Координаційний центр візиту
Прес-центр
Київського національного
університету імені Тараса Шевченка
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024