Новини

 

«Тенденції і проблеми у вищій юридичній освіті очима молоді»

13.10.2011
5 жовтня представники Студентського парламенту юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Барікова Анна (3 курс) та Шурин Олена (1 курс магістратури) взяли участь у IV Всеукраїнському форумі правників «Тенденції і проблеми у вищій юридичній освіті очима молоді», організованого Міністерством юстиції Україні та Координаційною радою молодих юристів при Міністерстві юстиції України, за підтримки Європейського університету та адвокатської компанії LCF Law Group.
На урочистому відкритті з привітальним словом виступили Ректор Європейського університету – Тимошенко Іван Іванович; Голова координаційної ради молодих юристів при іністерстві юстиції України – Бутенко Андрій Петрович; заступник директора департаменту – начальник управління координації правової роботи та правової освіти - Юхта Оксана Григорівна.


На форумі обговорювалися проблеми вищої юридичної освіти, питання правових потреб громадян, спеціалізації в юридичних закладах з урахуванням сучасних видів юридичної практики, розвитку міжнародних зв'язків в юридичній освіті, спрямованих на її інтеграцію у світовий освітній простір.
Студенти юридичного факультету виступили з доповідями на теми "Виховання активного молодого покоління в контексті перспектив удосконалення освітянського процесу" (Барікова Анна), "Органи студентського самоврядування і перспективи покращення вищої юридичної освіти" (Шурин Олена).


Сподіваємося, що пропозиції наших студентів та інших учасників форуму будуть враховані, а проблеми, які обговорювалися, знайдуть своє вирішення та реалізацію у юридичному світі України.
Барікова Анна, 3 курс
Прес-центр
Студентського парламенту
юридичного факультету









Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024