Новини

 

Філологічний флешмоб

11.10.2011
У вівторок, 11 жовтня, усі, хто проходив повз Жовтий корпус КНУ імені Тараса Шевченка, ставали свідками досить-таки цікавої події, яка відбулася, вперше за всю історію Інституту Філології. Рівно за місяць до знакової події – 10-річчя нашої «alma mater» – студенти влаштували справжній філологічний флешмоб.




На те, щоб організувати і вишикувати всіх студентів потрібним чином, знадобилося приблизно 10 хвилин. На вулиці температура сягала трошки більше +10 градусів, дув пронизливий вітер. Проте учасники не злякались несприятливих погодних умов та мужньо боролися з холодом. Кожен відчував себе частиною однієї великої команди, адже неймовірно класно, коли багато людей, навіть не знайомих, збираються разом заради спільної мети. Тому процес «написання» був швидким, невимушеним і веселим. Загалом у заході взяло участь близько 50 людей.

Після того, як напис був складений, студенти не могли вже стримати емоцій від того, що задум вдалося втілити в життя. Своїм позитивним настроєм вони заразили навіть деяких випадкових перехожих.

Отакий сюрприз влаштували студенти-філологи до першого важливого ювілею свого рідного інституту.

Текст і фото - Марина Головньова

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024