Новини

 

Поетичний вечір на економічному факультеті

11.10.2011
Ось і завітала до нас осінь... Жовтогаряча, неймовірна, мрійлива пора – пора сюрпризів та приємних несподіванок. Здивував та незабутньо вразив усіх і наш економічний факультет! У п'ятницю 7-го жовтня в стінах нашого факультету вперше відбувся літературний вечір – подія, що не залишила байдужого жодного студента та викладача. Силами творчої групи студентського парламенту (у складі Цибулі Дар'ї – студентки 3 курсу спеціальності ОА і Тараненко Юлії – студентки 1 курсу магістратури спеціальності ЕК) було проведено величезну роботу з підготовки та проведення зустрічі – і ось результат: вибух таланту, натхнення та творчої реалізації студентства навпереміш із задоволенням як слухачів так і самих учасників поетичного бенефісу! Так-так! Вам не почулося – саме учасників, адже презентували студенти не чужі, а власні творчі доробки!






Талановиті люди – талановиті у всьому! Саме тому, коли ідея літературного вечора тільки зароджувалася, ні у кого не виникло бодай найменшого сумніву про те, що на нашому факультеті навчаються і працюють не лише видатні економісти та науковці, а й творчі люди. Лишалося тільки їх відшукати... І охочих поділитися своєю творчістю знайшлося таки чимало!

Подія відбулася у приміщенні Німецько-українського центру, який зустрів учасників гостинним теплом та домашнім затишком. У невимушеній та привітній атмосфері творилося справжнє диво – відкривалися нові грані таких знайомих нам одногрупників та однокурсників! Вірші, проза, пісні, музика... І неможливо навіть описати скільки душі, скільки зворушливої ліричності, скільки потужної життєствердності було вкладено у них! Чарівно! Потужно! Неймовірно!

Серед 19-ти учасників були і ті, що описували красу природи, і ті, що висвітлювали у поезії любов до рідної і такої різної України, і ті що присвячували вірші батькам та рідним... Вражали студенти і своєю неординарною життєвою філософією і звичайно ж тим світлом почуттів, що викликало у них кохання! Слід зазначити і те, що не лише студенти, а й викладачі виявилися небайдужими до літературної творчості. Дуже приємно було чути з їх вуст не лише поезію, а й настанови нам – молодшому поколінню.

Тож ми сподіваємося, що наша літературна зустріч стане гарним початком доброї традиції на факультеті, яка дасть змогу щороку розкривати творчій потенціал нашої економічної молоді!

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024