Новини

 

Тестуємо «Олімпійський»

07.10.2011
У житті українського спорту 8 жовтня 2011 року відбудеться значна подія: у центрі столиці держави міста Києва урочисто відкриється НСК «Олімпійський».
Після третьої за свою багату на спортивні звершення 90-річну історію реконструкції красень-стадіон, що відповідає нормам УЄФА для стадіонів класу «Еліт», зможе приймати одночасно 70 тисяч глядачів й стане значним внеском в подальший розвиток вітчизняного спорту.
Приємно відзначити, що до цієї історичної події стали причетні й курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ). Напередодні відкриття стадіону велика група наших курсантів взяла участь у його тестуванні, яке проводилось задля того, щоб переконатися у готовності арени до прийому глядачів.
Своїми враженнями від побаченого поділився голова Ради сержантів ВІКНУ сержант Ярослав Тарадайко.
– Важко передати всі враження словами, – сказав сержант Ярослав Тарадайко. – Нічого подібного у своєму житті я ще не бачив, нібито потрапив до величезного казкового театру. НСК «Олімпійський» – це чудова масштабна будівля, в якій можна зібрати велику кількість людей для перегляду спортивних змагань чи розважальних заходів. Його спорудження дає великий поштовх для розвитку спорту й культурі міста й всієї країни.
Свої навички та вміння першим глядачам оновленого стадіону продемонстрували стюарди, медики, пожежні та правоохоронці.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін








Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024