Новини

 

З Днем працівників освіти

29.09.2011




Спілка ректорів вищих навчальних закладів України щиро і сердечно вітає науково-педагогічні колективи вищих навчальних закладів з професійним святом – Днем працівників освіти.
Сьогодні, як ніколи, українське суспільство потребує освічених, високоморальних і духовно збагачених особистостей. Від цього, великою мірою, залежить утвердження України у світовому співтоваристві як держави з високим рівнем морального розвитку, демократії і правосвідомості. Це наше спільне завдання, адже майбутнє України сьогодні сидить за шкільними партами та в студентських аудиторіях.
Ми глибоко усвідомлюємо, що освіта є найвищим національним пріоритетом, основою розвитку особистості, суспільства, держави. Саме тому ви, дорогі педагоги, є творцями майбутнього.
У день нашого професійного свята, шановні колеги, всім хто обрав у житті нелегкий шлях наставника, щиро бажаємо здоров’я й витримки, злагоди й любові, творчої наснаги у вашій важливій роботі, нових здобутків на освітянській ниві, оптимізму і впевненості у завтрашньому дні, здійснення всіх ваших задумів на благо України.

З повагою
Президент Спілки ректорів
вищих навчальних закладів України Л.В.Губерський



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024