Новини

 

Стартував XVI Конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді міста Києва

21.09.2011

Конкурс бізнес-планів - це шанс молодим людям, які бажають відкрити власну справу зробити перший крок до успіху. Проявити себе перед потенційними роботодавцями, інвесторами та партнерами.
Головна мета конкурсу – сприяння розвитку молодіжного підприємництва в м. Києві, залучення молоді до підприємницької діяльності, виявлення дійсно охочих і здатних до підприємництва молодих людей, всебічна допомога молодим майбутнім та діючим підприємцям, підвищення їх освітнього рівня в сфері підприємницької діяльності.
В рамка конкурсу для учасників будуть проведені безкоштовні тренінги «Розробка та написання бізнес-плану» та «Презентація бізнес-планів» першокласними спеціалістами – практиками, а також надаватись безкоштовні приватні консультації щодо написання та презентації бізнес – планів протягом строку тривалості конкурсу.
Вимоги до конкурсантів: Учасниками конкурсу можуть бути молоді особи, вік яких не перевищує 35 років.
Номінації конкурсу: «Виробництво, сфера послуг і торгівля», «Соціальний проект» та «Комунальні підприємства очима студентів».

Фіналістів та переможців конкурсу визначає експертна рада, яка складається з власників та топ менеджерів середнього та великого бізнесу в Україні.

Організатори конкурсу: Київський молодіжний центр праці, Головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту, Головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Прийом заяв та бізнес-планів для участі у Конкурсі до 14 жовтня.

Взяти участь можна надіславши заявку за адресою info@kylc.com

Подробиці та детальну інформацію шукайте тут.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024