Новини

 

«Моя прекрасна група»: іспит на креативність складено успішно!

19.09.2011
Напевно, кожен із нас пам’ятає відчуття у перший день, тиждень, місяць в університеті. Була розгубленість та водночас цікавість, неймовірне бажання призвичаїтись до всього нового. Звісно, стратегічно важливим завданням було налагодити гарні стосунки з одногрупниками. Для виконання цього вкрай важливого завдання, з першого вересня на юридичному факультеті розпочали роботу куратори першого курсу – активісти Студентського парламенту юридичного факультету, які протягом 3 тижнів допомагали першокурсникам своїми порадами у непростих лабіринтах студентського життя. До їх обов’язків, зокрема, входило допомогти «підопічним» підготуватись до презентації своїх груп. Мали на це два тижні. Репетирували після пар, на вихідних і навіть на перервах… І ось цей день настав. 19 вересня о 13.00 в Актовій залі Червоного корпусу відбувся конкурс «Моя прекрасна група» - подія, на яку з нетерпінням чекали як куратори, так і студенти 1 курсу.
Ведучі розпочали свято словами привітання та оголошенням журі у складі заступника декана з виховної роботи Кірєєвої Н.О., Директора молодіжного центру культурно-естетичного виховання Максименко Н.Є., заступника голови профкому Університету по роботі зі студентами Шамрая В.В, заступника Голови студентського парламенту Університету Поліщука М., випускниці юридичного факультету, заступника Голови студентського парламенту юридичного факультету 2007-2011 рр., Голови вокальної студії 2007-2011 рр. Ващенко Н.
Дійство розпочалося з відеоролика-презентації Студентського парламенту юридичного факультету, у якому глядачі мали змогу побачити «Один день з життя студента-активіста» (у головній ролі - капітан команди КВК, студент 3 курсу Віталій Павлов), представлення проектів та структури студентського парламенту.
Напружену атмосферу перед виступами конкурсантів розрядили своїми мініатюрами хлопці і дівчата з команди КВК «Вне закона».
І ось настав час для виступів груп-учасниць. Журі й глядачі готові до «хліба й видовищ». Адже попереду – п’ятнадцять номерів. Важко було повірити в те, що на сцені дійсно студенти юридичного факультету, оскільки вокальні композиції, хореографічні та театральні постановки були виконані дуже професійно. Це вкотре підтверджує, що студенти нашого факультету надзвичайно творчі та талановиті особистості. Після виступу останньої 15 групи, цілком неочікувано для усіх присутніх, ведучі запросили на сцену представників 16 групи у складі кураторів. Ці невгамовні ентузіасти внесли у зал чергову дозу мегапозитиву: виступ закінчився презентацією власноруч виготовленого гігантського студентського квитка. Що тут скажеш? Здається, саме про таких, як вони, кажуть: «Їм спокій тільки сниться…». Та на цьому свято не завершилось. Далі перед нами виступала вокальна студія з піснею «Ангел-хранитель» та студенти юридичного факультету Богдан Бондаренко та Олег Конихов з власною музичною композицією під назвою «Дождь».
І ось настав довгоочікуваний момент – оголошення переможця конкурсу. Членам журі було надзвичайно важко визначитись. Але, незважаючи на це, «кращими з кращих» стали студенти 2 групи та їх куратори – Солодова Катерина та Максюта Андрій. Переможці отримали кубок, звання Найкращої групи 2011 року та можливість відвідати Софіївський парк (м. Умань), яку їм надало Профбюро студентів юридичного факультету.

Христина Міщишин, 3 курс
Прес-центр Студентського парламенту
юридичного факультету















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024