Новини

 

“Вечірка в піжамах” для першокурсників

19.09.2011
На вулиці – початок осені, а студенти-юристи вже радують нас новими проектами. 13 вересня у стінах гуртожитку №5 був проведений Вечір знайомств для першокурсників «Піжама - party», під час якого студенти 1 курсу мали змогу поспілкуватися із старшокурсниками нашого гуртожитку, краще познайомитися між собою, а також почути багато цікавих історій про «наш другий рідний дім» та про викладачів.
Здавалося б, ми перетинаємося в університеті щодня, але нічого так не сприяє обміну секретами та задушевним розмовам, як ніч, пара-трійка затишних подушок, світло нічника та улюблена піжама.
Захід організовували студентки 4 курсу Савчук Юля, Сілкова Настя та Сокол Ілона за сприяння Студентської ради гуртожитку. На кілька годин наш спортзал став осередком затишку. Яскраві піжами, матраци на підлозі, фонова музика, скатертина-самобранка з печивом, фруктами, соками і ліхтарик – ось що створювало атмосферу невимушеності у спілкуванні. Хлопці й дівчата ділилися враженнями від перших тижнів в університеті та гуртожитку, переймали досвід спілкування з викладачами від старшокурсників, а також дізналися безліч кумедних випадків зі студентського життя.
Маємо надію, перший курс зрозумів наскільки привабливим є самостійне життя, скільки можливостей у студентства і як треба будувати відносини з нашими професорами. Усі отримали задоволення від цього вечора, а організатори – натхнення для нових проектів. Тож чекайте захоплюючих зустрічей.

Савчук Юля
Студентська рада юридичного факультету









Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024