Новини

 

Першокурсників продовжують вітати на факультетах

31.08.2011
Святковий настрій продовжує панувати в стінах славетного храму науки, Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У переповненій Актовій залі головного корпусу 31 серпня 2011 вітали першокурсників юридичного факультету.

Розпочалося традиційне, але кожного року неповторне, хвилююче свято гімном усіх студентів "Gaudeamus". Ще більшої урочистості святу надав виступ першого проректора, академіка Академії педагогічних наук України, доктора фізико-математичних наук, професора Олега Калениковича Закусила . Він від імені керівництва університету привітав першокурсників, побажав щоб через 4-6 років вони з такою ж радістю отримували документ, що засвідчуватиме успішне закінчення навчання.



Декан юридичного факультету доктор юридичних наук, професор Іван Сергійович Гриценко звернув увагу першокурсників на те, що вони вступили на факультет, що має давні традиції, великі здобутки, потужну наукову школу. «Навчання на нашому факультеті допоможе вам стати ерудованими фахівцями з широким поглядом на життя», – зазначив він. Бажаючи студентам успіхів у навчанні, декан підкреслив, щоб за книгами студенти не забували, що юрист повинен мати високу мораль, почуття відповідальності перед собою й оточуючими.


Урочиста атмосфера 31 серпня 2011 панувала не тільки в Актовій залі головного корпусу. Вітали першокурсників з нагоди посвяти у студенти на факультеті соціології, в Інституті філології, на біологічному, радіофізичному, хімічному, геологічному, фізичному, економічному факультетах.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024