Новини

 

Олімпіада «KPI-OPEN 2011»: переможців визначено

08.08.2011

* Навчання в НТУУ "КПІ"
* Наукові заходи та події

2011.07.08 Церемонія нагородження переможців і закриття Шостої відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування

Восьмого липня в Залі Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулася церемонія нагородження переможців і закриття Шостої відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування імені С.О. Лебедєва - В.М. Глушкова «КРІ–ОPEN 2011». Уже втретє її переможцями стала команда Київського національного університету ім. Тараса Шевченка «DDragons». Друге місце розділили ще одна команда Київського національного університету ім. Тараса Шевченка «Exploitless» та команда «Ifdqd» з Национального технічного університету «Харківський політехнічний інститут», третє – команди «BSUIR #1» з Білоруського державного університету інформатики і радіоелектроніки, та «VNTU [wRabbits]» і «VNTU [IOTeam]» з Вінницького національного технічного університету.

«Ці змагання вкотре продемонстрували високий рівень їх учасників. І це вселяє надію, що цим молодим людям вдасться відродити славу вітчизняної науки», – заявила, вітаючи переможців, спеціальна гостя олімпіади, старший науковий співробітник Інституту кібернетики НАН України Віра Глушкова – донька В.М.Глушкова, ім’я якого носить цей турнір.

Учасники «KPI-OPEN 2011» не лише змагалися в розв’язанні задач, більшість з яких, до речі, склав недавній випускник фізико-технічного інституту НТУУ «КПІ», а нині – аспірант Інституту математики НАН України, сам багаторазовий переможець і призер кількох всесвітніх, європейських і всеукраїнських студентських турнірів з математики і програмування Олександр Рибак. Вони познайомилися з визначними пам’ятками Києва, здійснили невеличку мандрівку на теплоході по Дніпру. Тож до фінішу прийшли не лише збагачені новим професійним досвідом, але й сповнені новими враженнями і знайомствами. Попереду в них – робота над помилками і підготовка до наступної «КРІ–ОPEN».


Фото: переможців вітає Олександр Рибак
Сайт міжнародної відкритої студентської олімпіади з програмування ім. С.О. Лєбєдєва та В.М. Глушкова «KPI-ОРЕN 2011»


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024