Новини

 

Випуск на фізичному

01.07.2011
30-го червня у великій фізичній в урочистій обстановці відбулися збори з нагоди випуску магістрів, спеціалістів та бакалаврів факультету. Це свято зібрало більше двохсот новоспечених випускників, їх друзів, рідних та батьків, а привітати їх прийшли старші товариші, нинішні аспіранти, викладачі, завідувачі кафедр, керівництво факультету.
За роки навчання нинішні випускники опанували неймовірно складні предмети, про які одна із гостей − мама випускниці магістратури і філолог за фахом, сказала наступне: „Коли я слухала лекцію, що її читали для курсу, де навчалася моя донька, то намагалася збагнути бодай одне речення, та на жаль мені це не вдалося”. Всі вони вчилися по різному, але всі мали однакові умови і ті, хто докладав багато зусиль і мав хист до науки вже у студентські роки зробив у ній впевнені кроки. Публікації у найпрестижніших наукових журналах світу, виступи на міжнародних конференціях, перемоги над сотнями і навіть тисячами конкурентів у конкурсах за науково-освітні гранти та стипендії − все це здобутки випускників цього року. Всі вони впевнено дивляться у своє майбутнє − половина магістрів отримали рекомендації Вченої ради факультету для навчання в аспірантурі, інші знайшли собі достойну роботу у різних сферах, для якої необхідна освіта фізика. Вони переконуються вже на своєму досвіді, що безробітних фізиків не існує в природі.
З вітаннями та напутніми побажаннями перед випускниками виступили декан фізичного факультету проф. Макарець М.В. та завідувачі кафедр. Багато випускників, а також їх рідні висловили щиру вдячність за велике, тривале і неймовірно складне перетворення бувших школярів у професійних фізиків − людей, які досліджують, перетворюють і формують світ.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024