Новини

 

У ВІКНУ розпочала роботу Державна екзаменаційна комісія

01.06.2011
Цього року її роботу очолює директор Департаменту фінансів Міністерства оборони України генерал-лейтенант Іван Марко. 30 травня відбулося перше засідання ДЕК, а вже 1 червня розпочалося складання комплексних державних екзаменів.
У своєму виступі на першому засіданні ДЕК генерал-лейтенант Іван Марко представив присутнім свого заступника та голів підкомісій та завдання на час роботи комісії.
Державна атестація випускників, – наголосив голова ДЕК, – це підсумкова оцінка роботи ВІКНУ за весь минулий навчальний рік. Її головна мета – перевірити рівень теоретичних знань майбутніх офіцерів та їх практичну готовність до виконання службових обов’язків за призначенням. Будуть також ретельно вивчені стан виконання навчальних завдань та програм, організація навчально-виховної роботи у Військовому інституті.
За доповіддю начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна, випускники Військового інституту готові до головних випробувань, до яких вони йшли п’ять довгих та напружених років навчання у славетному навчальному закладі.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024