Новини

 

Рівняння на сержантів

30.05.2011
Підготовці сержантів у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) завжди приділялась підвищена увага. Це й зрозуміло, адже ж молодший командир завжди повинен бути взірцем для підлеглих у навчанні, дисципліні та побуті.
Саме задля забезпечення цієї мети 28.05.11 у ВІКНУ було проведено «День сержанта».
Цього разу серед проведених заходів були: заліки з правової підготовки та з дисциплін «Статути Збройних Сил України» й «Вогнева підготовка» (практичне), а також вибори голови сержантської ради Військового інституту.
Заняття проводили досвідчені викладачи: підполковники Коропатнік І.М. та Наконечний А.П.
За оцінкою начальника навчального відділу полковника Олега Прохорова заняття пройшли організовано, на належному методичному рівні. У виконанні 1-ої вправи навчальних стрільб із пістолета Макарова сержанти показали високий практичний рівень.
В результаті зацікавленого та принципового обговорення кандидатур, головою сержантської ради ВІКНУ було обрано молодшого сержанта Ярослава Тарадайко, його заступником сержанта Дмитра Яблочкова й секретарем старшого солдата Людмилу Кіктенко (всі – військовий факультет фінансів і права).
– На сержантську Раду у ВІКНУ, – зазначив заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, – покладені завдання щодо підняття авторитету молодших командирів та надійної допомоги керівництву в повсякденній діяльності, з чим вона успішно справляється.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024