Новини

 

Виховна робота в підрозділах ЗСУ на науковій основі

18.05.2011

У травні 2011 року вийшов друком навчальний посібник «Організація виховної роботи в підрозділах Збройних Сил України», автори Безбах В.Г., Клименко В.С., Кубіцький С.О. та Мацагор О.А. Його рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за програмами підготовки офіцерів запасу. Авторський колектив представлений викладачами кафедри військово-гуманітарних дисциплін військово-гуманітарного факультету Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Особливості сучасного етапу розвитку нашої держави та її Збройних Сил вимагають подальшого розвитку системи виховної роботи та морально-психологічного забезпечення діяльності особового складу. Автори посібника мали на меті, поряд з обґрунтуванням теоретичних і методичних основ організації виховної роботи з особовим складом підрозділів, висвітлити досвід організації виховного процесу на тактичному рівні управління, що накопичений офіцерами структур виховної і соціально-психологічної роботи.
Змістовно посібник включає організаційно-методичні вказівки та програму курсу, сім розділів з основних напрямків виховної роботи та орієнтовні питання для проведення контролю. Призначений для викладачів і студентів, що навчаються за програмами підготовки офіцерів запасу, а також для всіх, хто цікавиться проблемами виховної роботи у Збройних Силах України.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024