Новини

 

МІЙ ЗМОЖЕ!!! А ваш?

17.05.2011
На вихідних, 14 травня у гуртожитку юридичного факультету (№ 5) був проведений перший конкурс на витривалість «Мій зможе». Хлопці і дівчата – жителі гуртожитку випробовували свої сили та інтуїцію у видовищному шоу.
Шляхом жеребкування учасники поділилися на пари. Сильна половина була представлена членами Студради (Коцюруба С., Скрипченко Р., Зик А., Скоропад Б., Луцький М.), а слабка – 3-курсницями університету (Сілкова А., Поп С., Боролюк Г., Примачок І., Сокол І.). Обов’язковим для гравців був дрес-код – піжами для дівчат, халати для хлопців, адже темою заходу був «Домашній затишок». Не дивно що й багато завдань були пов’язані з домівкою. Чого тільки не робили наші хлопці! Ґудзики пришивали, сорочку прасували, Попелюшкою працювали (рис від гречки відбирали), а ще віджималися, чистили картоплину з найдовшою шкіркою, називали всі області України (за 30 секунд!), малювали дівчатам «стрілки» (таких кардіограм ви ще не бачили!) і ще багато чого цікавого. І все це за проміжок часу, що його так люб’язно пропонувала 2 половинка пари. А дівчата «своїх» не шкодували, всі завдання змушували виконувати за 20-30 секунд. Пару переможців визначали за допомогою компліментів. Їх потрібно було назвати якнайбільше за півхвилини, з чим учасники справилися «на ура». «Зміг» найкращий – Сергій Коцюруба та здобув квіти для «своєї» Анастасії Сілкової.
Сподіваємося, цей захід приніс море позивних емоцій не тільки тим, хто його організовував і брав участь, а також і глядачам, яких назбиралося чимало. Прозвучала пропозиція згодом провести «Моя зможе» і ще кілька захоплюючих проектів. Маємо надію, ці слова не були кинуті на вітер і таки будуть реалізовані.

Студентська рада юридичного факультету
Савчук Юля






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024